Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το Παράρτημα Καρδίτσας του Σωματείου Καρφούρ – Dia – Μαρινόπουλος, συμμετέχει στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ. την Παρασκευή 4/10



Το Παράρτημα Καρδίτσας του Σωματείου Καρφούρ – Dia – Μαρινόπουλος, συμμετέχει και στηρίζει το συλλαλητήριο που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ. την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 7μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία.
Απευθύνουμε κάλεσμα στους συναδέλφους και σε όλους τους Καρδιτσιώτες να βγουν στην πλατεία, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.

Έρχονται συνεχώς νέα μέτρα και δεν θα σταματήσουν να έρχονται αν εμείς δεν πούμε επιτέλους ένα μεγάλο ΣΤΟΠ. Αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς γι’ αυτό και το πετσόκομμα δεν σταματά. Απελευθερώνουν τις απολύσεις, καταργούν την Κυριακή Αργία, πιέζουν με λύσσα για ατομικές συμβάσεις.

Στα Μάρκετ του ο Μαρινόπουλος μας βγάζει να μοιράζουμε φυλλάδιο στο δρόμο, αύριο σειρά θα έχει η καθαριότητα. Θα συνεχίσουμε να υποκύπτουμε στο φόβο και τη μοιρολατρία ή θα σηκώσουμε ανάστημα;
Όλοι μαζί οργανωμένα να κατέβουμε στο δρόμο να βγούμε στις πλατείες, να βελτιώσουμε τη δράση μας στους εργασιακού μας χώρους. Να γραφτούν στο Σωματείο και αυτοί που δεν το τόλμησαν ακόμα.
Στην επίθεση τους να απαντήσουμε με τη δική μας επίθεση. Να μην τους χαρίσουμε τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Να τους πολεμήσουμε ταξικά, ο καθένας να δώσει τη μάχη απ' το δικό του μετερίζι. Να πάμε άμεσα για γενική απεργία.
Όλοι στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Οκτώβρη
στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας



Σωματείο Καρφούρ – Dia – Μαρινόπουλος - Παράρτημα Καρδίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: