Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Απαράδεκτη και αντεργατική η απόφαση της απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων της ΕΡΤ



Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ανά το πανελλήνιο. Τους καλούμε να μην σκύψουν το κεφάλι, να οργανώσουν τον αγώνα τους ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Τα σχέδια της τρικομματικής κυβέρνησης πρέπει να πέσουν στο κενό και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι η ίδια η πάλη των εργαζομένων, του λαού του ίδιου. Η επίθεση στις ζωές και τις οικογένειες τόσων χιλιάδων εργαζομένων με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου είναι επίθεση σε όλους τους εργαζόμενους.

Γι’ αυτό και οι εργαζόμενοι κάθε τομέα δημόσιου και ιδιωτικού, αλλά και οι επαγγελματοβιοτέχνες, πρέπει να πάρουν θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τους εργαζόμενους.
Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ βάζει μπροστά  τις επιδιώξεις της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για το κλείσιμο μιας σειράς δημόσιων οργανισμών και φορέων.
Σήμερα είναι αυτοί αύριο εμείς συνάδελφοι. Κανένας μας δεν έχει πλέον εξασφαλισμένο το αύριο. Η οργάνωση της πάλης, ο συντονισμός των εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ανεργία, την φτώχεια και την εξαθλίωση είναι μονόδρομος.
Να μην σκύψουμε το κεφάλι απέναντι στην Ε.Ε. την κυβέρνηση και τα τσιράκια της , στην καταστολή. Κανένας μόνος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: