Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Τίποτα δεν τελείωσε αν δεν πούμε εμείς την τελευταία λέξη



Καλούμε τους συναδέλφους του εμπορίου και του ιδιωτικού τομέα να συμμετέχουν όλοι στην γενική 48ωρη απεργία στις 6 & 7 Νοέμβρη. Να μην πάει κανένας για δουλειά. Απ’ το μικρό εμπορικό μέχρι τις μεγάλες αλυσίδες. Είναι ανάγκη να πάρουν το μήνυμα ότι δίχως εμάς, δίχως την εργατική τάξη δεν μπορεί να γυρίσει κανένα γρανάζι.
Όσο ποτέ άλλοτε πρέπει να τους δείξουμε ότι η δύναμη ανήκει στον λαό και στην τάξη του, την εργατική τάξη που παράγει τον πλούτο και δικαιωματικά της ανήκει.
Να αντισταθούμε σε όλους τους ντόπιους και ξένους εκβιαστές.
Ακόμα και να ψηφιστούν τα μέτρα η απεργία πρέπει να είναι τέτοιας μορφής και έντασης που να είναι καθοριστική για την κλιμάκωση της πάλης το επόμενο διάστημα.
Συνάδελφοι μην πιστεύετε τα ψέματα του πρωθυπουργού ότι η κυβέρνηση πέτυχε τάχα «το καλύτερο δυνατό» ή το θέατρο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ότι αντιστέκονται. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι μετά την συμφωνία εδώ και καιρό των μέτρων τα φέρνουν τώρα για υλοποίηση.
Μόνη διέξοδος είναι αυτή της μονομερής διαγραφής του χρέους, έξοδος από την Ε.Ε. με λαϊκή εξουσία και φυσικά καταψήφιση των μέτρων. Όλοι λοιπόν στην μάχη για την επιτυχία της απεργίας. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. την Τρίτη το πρωί στις 10:30 στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: