Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Απεργιακό συλλαλητήριο σήμερα στις 6:30μ.μ.

   Στα πλαίσια της 48ωρης γενικής απεργίας καλούμε κάθε συνάδελφο να πάρει μέρος στο απεργιακό συλλαλητήριο που οργανώνεται από το Π.Α.ΜΕ. σήμερα Τετάρτη, στις 6:30μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Οι συνάδελφοι που απήργησαν χθες και απεργούν και σήμερα να κατέβουν στο συλλαλητήριο, να γεμίσουμε ξανά την πλατεία.  Έχουμε μπροστά μας ακόμα πολύ δρόμο.
   Για το ταξικό εργατικό κίνημα δεν υπάρχει άλλη προοπτική παρά μόνο ο αγώνας για άλλο δρόμο ανάπτυξης. Ανάπτυξη που ωφελεί το λαό και όχι τα μονοπώλια. Ανάπτυξη που θα αξιοποιήσει όλες τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας  με το λαό αφέντη χωρίς τις δεσμεύσεις της Ε.Ε με κοινωνικοποίηση των μεγάλων μονοπωλίων. Σήμερα δίνουμε την μάχη να μην ψηφιστούν τα νέα βάρβαρα μέτρα που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση. Όσοι ψηφίσουν τα μέτρα θα έχουν μεγάλη ευθύνη απέναντι μας και θα δώσουν λογαριασμό.
    Συνεχίζουμε δυναμικά στους χώρους δουλειάς υπάλληλο τον υπάλληλο, με νέες εγγραφές στο Σωματείο, με συναδέλφους που συσπειρώνονται γύρω από τη δράση του.  Ακόμα και να περάσουν τα μέτρα δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να τα εφαρμόσουν στην πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: