Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο - Απεργία 6, 7 και 8 Μάη



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει στη βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νόμο λαιμητόμο για ασφαλιστικό-φορολογικό για να ξεμπερδεύει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Καλούμε όλους να ξεσηκωθούν και να βγουν στο δρόμο μαζί μας. Δεν είναι κάτι που αφορά το αύριο το μεθαύριο, τα επόμενα 5-6 χρόνια. Θα ξεκληρίσουν ολόκληρες γενιές. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε κανένα περιθώριο, όλα είναι στο δικό μας χέρι.

Εργαζόμενοι, άνεργοι όλοι στη μάχη για την 48ωρη απεργία Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαΐου, αλλά και για την 24ωρη την Κυριακή 8 Μαΐου. Τρεις μέρες να κλείσουν τα πάντα, να βουλιάξουν οι δρόμοι και οι πλατείες.

  • Την Παρασκευή 6 Μάη συγκέντρωση – πικετοφορία στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία και το απόγευμα στις 6:30 από τη Δημοτική Αγορά μηχανοκίνητη πικετοφορία στους δρόμους της πόλης.
  • Το Σάββατο 7 Μάη να κατεβαίνουμε μαζικά στην Αθήνα στην πανελλαδική απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ.. Αναχώρηση λεωφορείων στις 12 το πρωί από το αθλητικό πάρκο.
  • Την Κυριακή 8 Μάη όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το Π.Α.ΜΕ. στην Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας στις 10:30 το πρωί για να τιμήσουμε την Πρωτομαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: