Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Εκλογές Σωματείου 31 Μάη, 1 & 2 Ιούνη (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη) από τις 12:00 π.μ. εώς 7:00 μ.μ. κάθε μέρα



Το κλαδικό Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Νομού Καρδίτσας, μπροστά σε κάθε μάχη έδωσε και δίνει το παρών, στηρίζοντας κάθε συνάδελφο – συναδέλφισσα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μια τριετία τώρα απ’ τις προηγούμενες εκλογές τα αντιμετωπίσαμε μαζί. Απολύσεις, απλήρωτα μηνιάτικα, ανασφάλιστη εργασία, εργοδοτική τρομοκρατία, κατάργηση της Κυριακής αργίας και ότι άλλο ζήτησε οποιοσδήποτε συνάδελφος.

Κάναμε δική μας υπόθεση τις δυσκολίες που προέκυψαν για πολλούς συναδέλφους. Ήμασταν πάντα εκεί δίχως να λογαριάζουμε το οποιοδήποτε κόστος, στις μικρές και μεγάλες μάχες. Μπήκαμε μπροστά προσπαθώντας να έχουμε στυλοβάτες όλους εσάς. Πάντα επιμέναμε και θα επιμένουμε πως η δύναμη κάθε σωματείου είναι τα μέλη του που δραστηριοποιούνται και παλεύουν για τα δικαιώματά τους και το δίκιο της τάξης τους, της εργατικής τάξης.

Σας καλούμε συνάδελφοι να συμμετάσχετε όλοι στις εκλογές του Σωματείου που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μάη, 1 & 2 Ιούνη (Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη) από τις 12:00πμ ως τις 7:00μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Το σωματείο δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξένο. Φτιάχνεται και δυναμώνει με τη δική σου φωνή, με τη δική σου συμμετοχή συνάδελφε, συναδέλφισσα. Είναι ευθύνη όλων μας να το πλαισιώσουμε, να το στηρίξουμε και να το δυναμώσουμε στις εκλογές με την ψήφο μας.

Όσο πιο δυνατό βγει το σωματείο μας τόσο πιο δυνατός θα είναι ο κάθε εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα της Καρδίτσας και τόσο πιο μεγάλο στήριγμα θα έχει σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: