Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Γενική Συνέλευση του Σωματείου την Πέμπτη 9:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο για τα προβλήματα σε Μαρινόπουλο και Καριπίδη



Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων & Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Νομού Καρδίτσας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην επιχείρηση Μαρινόπουλος αλλά και την άσχημη κατάσταση πολλούς μήνες τώρα στα καταστήματα Καριπίδη (πρώην Αρβανιτίδης) καλεί τους εργαζόμενους σε Γενική Συνέλευση.

Την Πέμπτη 30 Ιούνη στις 9:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο να υπάρξει μαζική συμμετοχή καθώς η κατάσταση και στους δυο χώρους είναι τέτοια που δεν παίρνει καμία αναβολή και κανένα εφησυχασμό.

Η εμπειρία των εταιρειών που προχώρησαν σε τέτοιες ενέργειες δείχνει ότι οι συνάδελφοι σ’ αυτές που υποχώρησαν βγήκαν δυο και τρεις φορές χαμένοι. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι θα πρέπει να λειφθούν υπόψιν και να αξιοποιηθούν.
Βασικό συστατικό είναι η καθολική δράση των συναδέλφων μας στους παραπάνω χώρους οργανωμένα και με συγκεκριμένο στόχο. Να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας και να υπάρξει άμεση εξόφληση των μισθών. Το Σωματείο είναι δίπλα σας το γνωρίζετε πολύ καλά και έμπρακτα θα προχωρήσει μαζί σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: