Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

«Εργατιά - αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά. Μπορούμε να τους σταματήσουμε» Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο 13 ΦλεβάρηΗ πρόσφατη απεργία αποκάλυψε τη μεγάλη δύναμη του λαού. Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, φανέρωσε τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, συγκροτώντας κοινό μέτωπο εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, σπουδαστές, γυναίκες.

Άλλη μια τέτοια δυναμική απάντηση πρέπει να πάρει η συγκυβέρνηση και το Σάββατο 13 Φλεβάρη στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα. 

Ήδη οι αγρότες με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Μπλόκων προγραμματίζουν κάθοδο στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Φλεβάρη και θα παραμείνουν στο Σύνταγμα για δυο τουλάχιστον μερόνυχτα, επιδιώκοντας τη μαζική συμμετοχή και αλληλεγγύη όλων εκείνων που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική. 

Καλούν σωματεία και φορείς σε όλη τη χώρα να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών για την επιβίωση τους και να στηρίξουν τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά τους. Αιτήματα που δεν αφορούν αποκλειστικά τους αγρότες αλλά όλο το λαό.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Ν. Καρδίτσας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των αγροτών αποφάσισε να συμμετάσχει στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 13 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

 Καλούμε εργαζόμενους και άνεργους να δείξουν έμπρακτα την αντίθεσή τους στις ορέξεις της συγκυβέρνησης – ΕΕ - ΔΝΤ για περαιτέρω εξαθλίωσή μας, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο. Θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την πέτρινη τράπεζα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6989354391.

Δεν υπάρχουν σχόλια: