Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Βασίλη Τσαντήλα δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Καρδίτσας



Κύριε Τσαντήλα
Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού, είναι ένα από τα σωματεία που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία της Επιτροπής Αλληλεγγύης και ως εκ τούτου πήραμε και την πρωτοβουλία να σας γράψουμε αυτή την επιστολή, πράγμα που εκφράζει και τους υπόλοιπους που συμμετέχουν σ’ αυτήν.
Την Τρίτη 16/4 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε αίτηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης για ικανοποίηση αιτημάτων των ανέργων και των χαμηλοαμοιβόμενων. Η παρέμβασή μας έγινε με μεγάλη συμμετοχή από την πλευρά των αιτούντων.

Εκείνη την ημέρα δυστυχώς εξαιτίας των επεισοδίων κάτω από τα γραφεία πολιτικού κόμματος προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητό σας. Μόλις που ενημερωθήκατε για το συμβάν η θέση που πήρατε ήταν: «σε κάποιους από ‘δω δεν άρεσε το τι ψήφισα», συνδέσατε δηλαδή το συμβάν της φθοράς του οχήματός σας με την αρνητική σας ψήφο στα αιτήματα των  συμπολιτών μας.
Λυπούμαστε για τη ζημιά που προκλήθηκε και καταδικάζουμε τέτοιου είδους ενέργειες. Άλλωστε είναι γνωστές οι θέσεις μας και ο τρόπος πάλης μας.
Με μεγάλη μας χαρά διαβάσαμε στις 24/4 σε τοπική εφημερίδα να δημοσιοποιείτε τη ζημιά που πάθατε και να καταδεικνύετε και τους υπεύθυνους, δηλαδή αυτούς που συμμετείχαν στα επεισόδια που προαναφέραμε και σχολιάζετε και εσείς.
Ζητάμε λοιπόν όπως δημόσια καταδείξατε τους υπεύθυνους της ζημιάς έτσι δημόσια να ζητήσετε συγνώμη από όσους παρευρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο δημοτικό συμβούλιο, για τη θέση που εκφράσατε «σε κάποιους από ‘δω δεν άρεσε το τι ψήφισα» (και μου έσπασαν το αυτοκίνητο).
Όπως επίσης και να απαντήσετε στους άνεργους, που σίγουρα ανάμεσά τους θα υπάρχουν και ψηφοφόροι σας, για ποιο λόγο δεν στηρίζετε τα αιτήματά τους, αιτήματα που για ορισμένους εξ αυτών έχουν να κάνουν με την επιβίωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: