Τίποτα δεν γίνεται αν μένεις θεατής, όλα ανατρέπονται αν ξεσηκωθείς

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας - Σωματείο Οικοδόμων νομού Καρδίτσας Συλλαλητήριο στήριξης των αγροτών, την Παρασκευή 8 Φλεβάρη 6:30 στην Κεντρική Πλατεία



Τούτες τις μέρες οι αγρότες της Καρδίτσας όπως και όλοι οι αγρότες της χώρας βρίσκονται για άλλη μια φορά στο δρόμο, ζητώντας από τους κυβερνώντες να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους. Αιτήματα παραπάνω και από δίκαια που έχουν να κάνουν όχι μόνο με την παραμονή των αγροτών στο επάγγελμα, αλλά και με την ίδια πλέον την επιβίωσή τους. Κάποια από αυτά τα αιτήματα είναι κοινά για όλους, εργάτες, μικρούς ΕΒΕ κλπ.

Μπροστά σ’ αυτό το δίκαιο αγώνα των αγροτών η αλληλεγγύη από τα υπόλοιπα τμήματα της κοινωνίας είναι αναγκαίο να πάρει σάρκα και οστά. Για το λόγο αυτό το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας, από κοινού με το Σωματείο Οικοδόμων νομού Καρδίτσας, οργανώνουν συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στην Κεντρική Πλατεία. Καλούμε τους Καρδιτσιώτες να συμμετέχουν καθώς ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας όλων. Ο νομός μας στηρίζεται στην αγροτική παραγωγή και οικονομία, αλλά και τα προβλήματα αφορούν κάθε λαϊκή οικογένεια.
Καλούμε λοιπόν όλους, άνεργους, εργαζόμενους, νέους, γυναίκες, ΕΒΕ, συνταξιούχους, να στηρίξουν το συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Φλεβάρη στις 6:30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: